More To Math

Utolsó módosítás: 2017. május 16.

Kulcs a matematikatanuláshoz: a problémamegoldás

A LEGO Edication MoreToMath a problémamegoldás sikerélményével támogatja a tanulókat a matematikatanulásban. A tanulók számára kidolgozott irányított leckék, munkalapok és azok egyéni értékelése segíti a matematikatanárokat az absztrakt matematika kézzelfoghatóvá tételében, és a problémamegoldáshoz szükséges kompetenciák fejlesztésével felkelti a tanulók érdeklődését. A LEGO jól ismert építőkockái és a való világ megértetése révén motiválhatjuk arra a tanulókat, hogy fedezzék fel a matematika rejtelmeit, gondolkodjanak és beszéljenek is arról.

A MoreToMath segítségével kimondottan a problémamegoldásra fókuszáló feladatokat hozhatunk létre az 1. és 2. osztályos tanulók számára. A tananyag 48 irányított leckét, a diákok munkalapjait, illetve a méréshez és a differenciáláshoz kapcsolódó ötleteket, javaslatokat és lehetőségeket tartalmaz, amelyek mind a matematika elméleti és gyakorlati tanításához kapcsolódnak.

 

Tekintse meg a Médiainformatika Intézet videóit a 2017. április 7-én a Digitális Témahét keretén belül megrendezett LEGO Education-előadásokról:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLEcj-NxGCjMnvxcUR1hVOBtoEv_Ahtrs1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A csomag megrendelhatő a magyarországi forgalmazótól: www.hdidakt.hu

 


< Vissza