Zárószigorlat

Utolsó módosítás: 2020. május 20.

A könyvtárostanárok részére meghirdetett Szakmai zárószigorlatra 2020. május 22-én 9 órától kerül sor, online módon, Microsoft Teams program (értekezlet) alkalmazásával.

Tisztelt Hallgató!
A könyvtárostanárok részére meghirdetett Szakmai zárószigorlatra 2020. május 22-én 9 órától kerül sor, online módon, Microsoft Teams program (értekezlet) alkalmazásával. Erről meghívót fog kapni az Ön által megadott és a Neptun rendszerben nyilvántartott email címére.
A vizsga időbeosztásáról mindenki értesítésre került. (Kérjük, hogy a megadott időpont előtt 10 perccel jelentkezzen be a rendszerbe a kapott link segítségével és várakozzon addig, míg a vizsgáztatók engedélyezik a csatlakozást.)
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az online vizsga alkalmával külön felkészülési idő nem áll rendelkezésére.
A szigorlati tételek az alábbi linken érhetők el:
http://mediainformatika.uni-eger.hu/hu/mediainf/szervezet/humaninformatika-tanszek/zarovizsga/c/konyvtarostanar-288

Kérjük a tanulmányi osztály által kiküldött szabályzatot az online vizsgáztatás menetéről a vizsga előtt tanulmányozza, és betartásáról gondoskodjon! (A 4/2020. (V.6.) sz. Rektori utasítás az online vizsgaszervezésre és lebonyolításra az alábbi linken érhető el: https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/egyetem/hirek-1048/c/utasitas-online-vizsgaszervezesre-es-lebonyolitasra)
Kérdés esetén forduljon a Digitális Technológia Intézethez: digitalistechnologia@uni-eszterhazy.hu


< Vissza