TOVÁBBKÉPZÉSI LEHETŐSÉG

Utolsó módosítás: 2017. március 01.

AZ ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM PEDAGÓGIAI KARA INGYENES TOVÁBBKÉPZÉST HIRDET AZ ESÉLYEGYENLŐSÉG OKTATÁSI ALKALMAZÁSA TÉMÁBAN.

Az új Széchenyi Terv keretében meghirdetett „Esélyegyenlőség oktatása az Eszterházy Károly Főiskola Tanárképzési és Tudástechnológiai Karán" című TÁMOP-5.4.6.A-12/2-2012-0023 azonosítószámú pályázat keretében tanfolyamok szervezésével lehetőséget nyújtottunk a fogyatékkal élők illetve hátrányos helyzetű emberek információhoz való hozzáférését biztosító informatikai (IKT) eszközök használatának elsajátítására és a kapcsolódó módszerek megismertetésére.

A tanfolyamok szervezésével lehetőséget szeretnénk nyújtani a fogyatékkal élők illetve hátrányos helyzetű emberek információhoz való hozzáférését biztosító informatikai (IKT) eszközök használatának elsajátítására és a kapcsolódó módszerek megismertetésére.

Az Akkreditált felnőttképzési program keretében két témacsoportban várjuk a jelentkezőket:
• „Az esélyegyenlőséget szolgáló info-kommunikációs technológiák" (60 óra)
• „Kommunikációs hídépítés ép-és fogyatékos emberek között" (30 óra)

A tanfolyam elvégzésével olyan kompetenciák megszerzésére nyílt lehetőség, mely képessé teszi a résztvevőket akadálymentes weboldalak készítésére, speciális szoftver-és hardver eszközök használatára, különböző fogyatékossági formák jellemzőinek felismerésére valamint készség szinten státuszuknak megfelelően kommunikálni a fogyatékkal élőkkel. A tréninggyakorlatok segítségével képessé válnak akadálymentesített kommunikációs terek kialakítására és hatékony eszközöket sajátítanak el az akadálymentes kommunikáció megteremtéséhez.

A tanfolyamokhoz e-learninges tananyagot biztosítunk.

A képzésre 2017. március 14-ig lehet jelentkezni személyesen az Eszterházy Károly Egyetem Líceum (A-épület) 604-es irodájában Szamosvári Mária oktatásszervezőnél, vagy emailben a szamosvari.maria@uni-eszterhazy.hu címen.

A tanfolyam várható kezdete: 2017. március 20.

A képzést megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk.

Továbbképzési felhívás


< Vissza