Oktatóink előadása

Utolsó módosítás: 2020. május 20.

a XIV. Pedagógiai Értékelési Konferencián

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Neveléstudományi Intézete, Neveléstudományi Doktori Iskolája és az MTA SZAB Neveléstudományi és Pszichológiai Szakbizottsága "XIV. Pedagógiai Értékelési Konferencia - PÉK 2016" címmel szervezett konferenciát 2016. április 21-23- án.

A konferencia célja a pedagógiai értékeléshez kapcsolódó empirikus kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, pedagógiai kísérletek, innovatív oktatási módszerek, illetve azok eredményeinek bemutatása, továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti előadások szélesebb közönséggel történő megismertetése.

Az Eszterházy Károly Médiainformatika Intézetében működő IKT-Kutatócsoport nevében Gulyás Enikő-Kis- Tóth Lajos és Racsko Réka vettek részt Oktatási fejlesztések tematikus szekcióban (elnök: Lannert Judit) az alábbi előadással: A nonverbális kommunikáció változása a fejlesztő e-biblioterápiás foglalkozások során halmozottan hátrányos helyzetű 6. osztályos tanulók körében.

Az előadás linkje: http://tiny.cc/pek_2016 


< Vissza