Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás (DOKK)

Utolsó módosítás: 2017. november 09.

Első alkalommal került megrendezésre szeptember 29-én és 30-án a Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás (DOKK), amelyen intézményünk képviseletében Lengyelné dr. Molnár Tünde, Dr. Antal Péter és Dr. Komló Csaba tartott előadást illetve workshopot.

A Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás célja az volt, hogy széles körű tájékoztatást adjon a Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájában foglalt célokról, és lehetőséget kínáljon a digitális oktatáshoz kapcsolódó pedagógiai, módszertani és technológiai eszközök és újdonságok megismerésére. A konferencia célcsoportja elsősorban a pedagógusok voltak, a rendezvény iránti érdeklődést jól mutatja, hogy a regisztrációk száma (1200 fő) hetekkel a rendezvény időpontja előtt elérte a helyszín befogadóképességének maximumát.
Egyetemünk oktatói az alábbi előadásokkal és workshopokkal segítették a konferencia céljának elérését:

 Lengyelné dr. Molnár Tünde: "Az oktatás digitális támogatásának lehetőségei", "LEGO® eszközökkel támogatott konstruktív pedagógiai módszerek a matematika oktatásában – alsó tagozat" és "a jövő oktatástechnológusa: a Digitális Pedagógiai Asszisztens"

Dr. Antal Péter: "Szövegértés fejlesztése alsó, felső tagozaton és középiskolában a LEGO® StoryStarter

csomag alkalmazásával"

 Dr. Komló Csaba: "Projektszemléletű ismeretátadás az alsó tagozaton LEGO® WeDo eszközökkel"


< Vissza