Digitális átállás-Szakmai nap Pedagógusoknak

Utolsó módosítás: 2018. január 24.

Az Eszterházy Károly Egyetem Médiainformatika Intézete szakmai napot tartott 2017. november 14-én. A szakmai esemény a Százhalombattai 1. Számú Általános Iskola 50 pedagógusának lett tartva Digitális átállás a köznevelésben témakörében.

A szakmai nap célja az volt, hogy a tantesület új pedagógiai módszerekkel ismerkedjen meg, ezáltal is javítva a digitális átállást az oktatásban.

A szakmai napot Dr. Antal Péter tanszékvezető nyitotta "Szövegértés fejlesztése alsó, felső tagozaton és középiskolában a LEGO® StoryStarter csomag alkalmazásával" című előadásával.

Ezt követően Dr. Komló Csaba prezentációja hangzott el "Projektszemléletű ismeretátadás az alsó tagozaton LEGO® WeDo eszközökkel" címen.

A következő előadó Göncziné Kapros Katalin "Robot programozás lehetőségei" prezentációja volt.

A nap zárásaként Lengyelné dr. Molnár Tünde "LEGO® eszközökkel támogatott konstruktív pedagógiai módszerek a matematika oktatásában – alsó tagozat" előadát hallhatták a pedagógusok.

A szakmai nap sikeresen zárult le, a pedagógusok pedig elégedettséggel távoztak, bízunk benne, hogy egy hosszútávú munkafolyamat indulhat el közösen.


< Vissza